joi, 12 noiembrie 2009

MULTIFUNCTIONAL PROJECT / / RESIDENCE-OFFICE-HOTEL-COMERCIAL














PROIECT "SPLAIUL UNIRII 70"

TEREN + Imobil, situat ultracentral in Bucuresti , intr-un loc cu vizibilitate maxima , stradal pe bulevardul Splaiul Unirii, in apropiere de Parcul Carol,  sediul Camerei de Comert a Romaniei, Biblioteca Nationala, Palatul de Justitie, in proximitate se afla si Palatul Parlamentului (Casa Poporului)  si Centrul Istoric cu vedere catre raul Dambovita la 2 min de  de statia de metrou Unirea.

Imobilul se afla intr- o zona de dezvoltare fiind ridicate mai multe constructii noi , centre de afaceri, cladiri de locuit, hoteluri etc.imobilul existent poate fi renovat si folosit cu un proiect de extindere sau poate fi demolat ( nefiind inclus in patrimoniu)

Se poate realiza un Proiect Complex de Dezvoltare cu SPATIU COMERCIAL, SPATIU BIROURI, CLINICA, HOTEL, sau BLOC APARTAMENTE.

Terenul din aceasta locatie are potential de dezvoltare foarte bun datorita faptului ca pe el se poate construi o cladire de cca 1000 mpd, inclusive subsol, cu POT 60 % regim de inaltime cu P+4 .

Este amplasat intr- o pozitie cu vizibilitate maxima pe unul din cele mai mari bulevarde din Bucuresti (7 benzi , 4 pe un sens si 3 pe sensul opus) pe axa A1 / A2 in scurt timp cea mai traficata artera din Bucuresti.

Parterul este pretabil pentru comert sau servicii; RESTAURANT, CLINICA, GRADINITA, SALA DE CURSURI, SHOWROOM, , MAGAZIN , CAFENEA, CEAINARIE, ETC.In zona sunt numeroase CENTRE AFACERI ultimul proiect de referinta fiind IKEA CENTER de la Timpuri Noi

Densitate mare a populatiei (cartier Vitan si Tineretului) sector 3 si 4. Acces facil din toate directiile, metrou, maxi- taxi, tramvai, autobuz.

Zona este prevazuta in programul de investitii din P. I. D. U. (Programul Integrat de Dezvoltare Urbana) in valoare de 200 000 000 mil Euro.
  
PRETUL si alte detalii , schite planuri, acte proprietate se pun la dispozitie la cerere.

CONTACT +4.0744343343 / +4.0744388388 / e-mail / proprietatidevanzare(at)gmail.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu